Specialfremstillede forlovelsesringe

Når du er online eller i din lokale smykkeforretning, vil du se rigtig mange ringe i forskellige farver, størrelser og former. Forlovelsesringe har forskellige designs, men de færreste er unikke og der er dermed en kopi af dem.

Hvis du køber en af disse ved du, at der en eller adskillige ringe med det samme design, som den du vil give din kommende hustru. Da din kommende brud er noget særligt for dig, skal hun have den perfekte ring. Det kan du sikre, ved at købe special fremstillede forlovelsesringe.

 

På grund af vore dages teknologi er det meget enkelt at lave din forlovelsesring specielt til dig. Så hvis du har ekstra plads i budgettet eller har sparet et stort beløb op, kunne du få lavet en forlovelsesring, der er smuk og unik.

En special fremstillet forlovelsesring, vil din elskede uden tvivl blive rørt – og derudover vil ringen være helt speciel for hende, da hun ved, at du personligt har designet den til hende og ingen andre.

Råd til køb af special fremstillet forlovelsesring 

Her er nogle råd, hvis du vil købe en forlovelsesring specialfremstillet.

Før du får den lavet, bør du vide hvilken slags ringe hun kan lide. Kvinder har typisk præferencer med hensyn til deres forlovelsesring. Så du er nødt til at udspionere hende og lægge mærke til hvilken slags smykker hun foretrækker, hvilken farve ædelsten, hvilken slags ring, hvilken slibning og indfatning.

Foretrækker hun en stor sten eller mindre sten? Dette er en af de ting, som du er nødt til at finde ud af, før du beslutter dig til at få lavet en unik og speciel forlovelsesring. Det vil give dig bedre forudsætninger for at ramme plet, hvis du kender hendes smag og præferencer.

Du bliver også nødt til at lave et budget, som du har råd til. Du bør ikke starte dit gifte liv med økonomisk ustabilitet, fordi du har brugt for mange penge på en ring. Der findes løsninger der gør, at du ikke behøver at bruge for meget.

Find en dygtig smykkedesigner

Du bør finde en smykkedesigner og koordinere med ham/hende og beskrive hvad du ønsker. Du kunne vise designeren en tegning, som du har lavet, eller nogle billeder af designs, som du ønsker ringen skal have.

Du bør også sikre dig, at juveleren har gode kommunikationsevner, og om denne er klar over hvad du vil have.

Så vil din smykkedesigner arbejde med dig og tegne den ring til dig, som du ønsker lavet, og du bekræfter hvilken type ring, indfatning, slibning, design og form du ønsker.

 

Når tegningen er færdig, giver juveleren den videre til en modeldesigner. Denne vil lave en model af ringen, så du kan se den tredimensionelt, hvilket giver dig mulighed for at se, om den er perfekt, eller om den skal være tykkere etc.

Efter at du har sagt god for voksmodellen, vil juveleren lave ringen til dig, så du kan give den til din vordende brud.

 

Du bør vide, at det at lave en ring specielt efter ønske koster tid, kræfter og penge, så hvis du ikke er indstillet på dette, kan du altid købe en almindelig forlovelsesring. Det vigtigste er, at den følelse du ønsker at videregive, er klart for din smykkedesigner.

Permanent link til denne artikel: https://forlovelses-ringe.dk/forlovelsesringen-smykkedesigner/