Kend de forskellige pavé-indfatninger i forlovelsesringe

Pavé-indfatninger til forlovelsesringe 

Pavé-indfatninger kommer i mange forskellige designs og stilarter. Men først må du vide hvad en pavé-indfatning i en forlovelsesring er. Dette er en indfatning, der som oftest er besat med små diamanter langs ringen, hvilket giver et fantastisk smukt look.

 

Denne type design forøger ringens skønhed, fordi de små diamanter glimter og tiltrækker folks opmærksomhed. Metallet til indfatningen er dit eget valg; det kunne være hvidguld, guld eller selv platin.

De fleste indfatninger har en usædvanlig flot effekt på grund af de små diamanter, som ringen er besat med. Designets stil er sædvanligvis også fantastisk smukt.

Få kvinder kan sige nej, hvis de får forlovelsesringe i pave design. Ikke kun kvinder tiltrækkes af sådan en forlovelsesring, men også mænd.

 

Ting du skal være opmærksom på, når du vælger indfatning:

Hvis du har denne type forlovelsesringe, er den ikke til daglig brug. Når du skal rengøre en pave forlovelsesring, er det vigtigt det bliver gjort ordentligt. 

 

Rengøring af pave forlovelsesringe: 

Du skal være forsigtig; måske er ikke alle greb stærke nok til at fastholde diamanten under rengøring og den kan risikere at falde af.

Hvis en af de små diamanter går tabt, bør du få den repareret og erstattet øjeblikkeligt. Undgå at bære ringen, når du dyrker sport eller laver fysisk arbejde.

 

Pavé-indfatninger er virkelig til specielle lejligheder og formål, i modsætning til andre designs eller stilarter inden for forlovelsesringe, der kan bruges dagligt. Dette er en speciel ring til en speciel kvinde

Designs indenfor pavé-indfattede forlovelsesringe

  • Stjernestøv
  • Katedral
  • Kanal
  • Bezel
  • Tiffany
  • Pavé-indfattet diamant
  • Glorie
  • Antikt design/antik stilart

En forlovelsesring med pavé-indfatning er dyr på grund af det håndværksmæssige arbejde og det unikke design.

Så hvis du vil give en forlovelsesring med pavé-indfatning, bør du have budgettet til det. Det vil blive mindre dyrt, hvis du bruger en farvet ædelsten i stedet for diamanter. Du kan vælge en hvilken som helst ædelsten til selve indfatningen.

Hvis du har løse diamanter, er det billigere at købe pavé-indfatningens design til ringen. Alternativt kan du kigge online efter den stilart i pavé-indfatning, som du synes bedst om.

Permanent link til denne artikel: https://forlovelses-ringe.dk/forlovelsesringe-diamant-pave/