Pudeslebne forlovelsesringe

En pudesleben forlovelsesring er lavet ved hjælp af en særlig slibe-proces hvad ædelstenen angår. Dette er et gammelt design, der går helt tilbage til 1870’erne, hvor denne slibning var meget populær.

 

Når man bruger ordet ’pude’ om form eller slibning, betyder det, at stenen slibes i form af en hovedpude. Diamantens – eller ædelstenens – klarhed understreges ved denne stil.

 

Denne slibning anses for et antikt design. Den har et romantisk, klassisk look med normalt fire greb i hovedindfatningen. Ideelt set bør ædelsten være store for at se elegante ud. Hvis du har dette design, er diamanter det bedste til denne stilart.

Designet eller formen på denne pudeslibning er rektangulær eller næsten firkantet. Det er meget elegant og også dyrt. Jo mere brillant diamanten er, desto dyrere er den. Den har afrundede hjørner med store facetter, der understreger klarheden og øger diamantens glimt.

 

Priserne på forlovelsesringe varierer alt efter den ædelsten, der er brugt, håndværket, ringens indfatning og det metal, der er brugt. Mange ædelsten kan pudeslibes, eksempelvis safir, kanariegul diamant, syntetiske diamanter, rubiner, smaragder etc.

Pudesleben forlovelsesring efter eget design

De fleste pudeslebne forlovelsesringe findes ikke hos de førende forretninger. Hvis du vil have den slags ring, skal du have lavet den specielt efter dit eget valg og dit eget design. Dette for at være sikker på, at du bliver tilfreds med den. Du bør sikre dig, at håndværket er godt udført, og du kan vælge hvilket metal, der skal anvendes til indfatningen – så som sølv, guld, platin eller tofarvet (kombination af sølv og guld).

 

Eller du kan vælge at købe pudeslebne forlovelsesringe online, da online-forretningerne har fotos, som du kan se på og vælge ud fra. Nogle online smykkeforretninger har al nødvendig information. Dette gør det nemmere.

Hvis du hører til dem, der foretrækker at se og røre ved ringen, må du ned i smykkeforretningerne, hvor du kan røre ved og grundigt undersøge ringen med egne øjne.

Nogle mænd giver unikke forlovelsesringe, så som pudeslebne ringe, for at vise pigen hvor stor og unik en kærlighed de har til dem. Hvilken romantisk mand. Selv om der også findes billigere pudeslebne forlovelsesringe, kommer det helt an på den anvendte ædelsten.

Hvis du har budgettet, så gå efter den pudeslebne forlovelsesring med en diamant i god kvalitet, og så kan du være sikker på, at pigen i dit liv vil elske dig endnu mere

Permanent link til denne artikel: https://forlovelses-ringe.dk/forlovelses-ringe-online/