Den store bryllupsguide

Forlovelsesringe er typisk starten på et liv i stor nærhed af den man elsker rigtig meget. I langt de fleste tilfælde bliver ringene konverteret til vielsesringe og et lykkeligt ægteskab.

I denne artikel vil vi derfor give dig en guide til hvordan du får arrangeret det fantastiske bryllup som alle drømmer om. Vi har valgt at opdelt guiden i en række punkter, som du nemt kan følge:

Bryllupsinvitationer

Det første punkt på dagsordenen er invitationerne og det er vigtigt I får klarlagt hvor mange der skal inviteres. Det har nemlig en indflydelse for Jeres budget og den plan I skal have lagt for hele festen.

Når I har inviteret dem i ønsker, vil i have mulighed for at lave bordplan. Det er dog hverken det sværeste eller mest tidskrævende, så den kan I lave, når alle har meldt tilbage om de kommer. I forbindelse med invitationerne bør I allerede være bevidste om hvor brylluppet skal holdes. Skal det i store selskabslokaler, på et slot eller i trygge private rammer.

Budget til Jeres bryllup

Budgetter er en meget vigtig post i planlægningen, for mange danskere undervurderer hvor dyrt et bryllup kan være. Så få fastlagt et konservativt budget, I er nødt til at overholde. Udarbejdes det med konservatisme vil der være plads til, at budgettet skrider en smule. Det gør selvsagt en stor forskel om budgettet er 40.000 eller 85.000 kr.

Vielses ringe og bryllupstøj

Når I har fået fastlagt et budget kan der begyndes på det mere sjove ved planlægningen; nemlig at finde bryllupstøj og vielsesringe. Ikke at det behøves at være super nemt.

Mange danskere er efterhånden vant til at handle onlne, men lige når det kommer til bryllupstøjet, bør man tage forbi landets butikker. Det gælder om at være 110 % sikker på, at man vælger det rette – både som mand og kvinde.

En af de bedste steder at købe bryllupstøj til mænd er hos Herrernes Magasin, som du kan besøge her. For kvinder vil vi gerne anbefale Lilly og deres brudekjoler. Den kan du besøge på denne side: http://www.lilly.dk/

Borddækning og op-pyntning

Næste punkt i vores bryllupsguide er oppyntningen og borddækningen. Det er specielt et område der betyder meget for rigtig mange kvinder. Alle kvinder har haft en drøm eller forestilling om, hvordan det perfekte bryllup skal se ud. Det er her de får muligheden for at udleve dette.

Det er specielt valget af blomster, farvesammensætninger og opstilling af bordene, der bør diskuteres indbyrdes. Det er umuligt at rådgive på området, da alle ønsker er subjektive, men det bør drøftes og indpasses i budgettet.

Musik og underholdning til brylluppet

En meget vigtig del af en god fest er musikken og den dertilhørende underholdning. Nu er underholdningen ved bryllupper typisk i form af taler, sange og festlige indslag, som gæsterne kommer med.

Til gengæld er det Jeres ansvar at finde den rette musik, som kan holde festen i gang. En vigtig overvejelse er om man ønsker at spille fra en Spotify playliste og anlæg, have live musik på eller benytte en klassisk jukebox.

Forlovelses-ringe.dk vil generelt anbefale at I benytter live musik, da det kan give specielle øjeblikke og en mere levende stemning i lokalet. Har I ikke pengene til dette, kan det anbefales at lave playlists på Spotify og udvælge en person til at være ansvarlig for musikken.

Mad og drikke

Mad og drikke er det sidste punkt i vores store bryllupsguide. En anden vigtig del af festens succes. Menuen kan gå i mange retninger og det er i høj grad individuelle overvejelser, om man ønsker fri bar eller en kuvert pr. person. Det er nogle af disse overvejeler I bør gøre jer som bryllupsarrangør i planlægningsfasen.

Permanent link til denne artikel: https://forlovelses-ringe.dk/den-store-bryllupsguide/